Bildindexering
lagst-pris-och-bra-service-Ahlbergs-Media

Bilder & synas på webben

Bilder & SEO

Ahlbergs Media använder sig av flera program som gör att bilderna på din hemsida har en mindre filstorlek utan att försämra kvalitén. Den mindre filstorleken på dina bilder leder då till snabbare hemsidor utan att bilderna blir pixliga. Kontakta oss för att få dina bilder, produkter och inte minst ditt varumärke att synas på webben.

Bilder för olika skärmar

Responsiv webbdesign

Responsiv design innebär att innehållet på din hemsida kan ändra form och utseende utifrån om den som tittar på innehållet använder en mobil eller större dataskärm. Bilden intill visar principen bakom innehåll som anpassas till olika skärmar. Text, och inte minst bilder, måste kunna ändra storlek och form beroende på om besökarna använder en mobil, surfplatta eller laptop när de besöker din webbsida.

responsiv design
Bilder som syns pa webben

Bilder & sökmotorer

Sökmotoroptimera bilder

Att upptäckas på webben sker ofta via bildsökningar. Att sökmotoroptimera sina bilder ökar därför dina chanser att synas på webben.

Bilder på webben är ett bra sätt att visuellt upptäcka information. Bilder gör även en webbplats mer attraktiv och kan hjälpa besökaren att förstå hemsidan med hjälp av ett visuella stöd. En visuellt användbar och attraktiv hemsida ger i regel mer trafik till en hemsida.

Bildindexering