seo-reklambyra-umea

Vad är SEO?

SEO – sökmotoroptimering

Ahlbergs Medias effektivitet inom digital marknadsföring beror till stor del på hur vi utvecklar SEO. SEO står för Search Engine Optimization, vilket på svenska kallas sökmotoroptimering. SEO är ett samlingsnamn för flera olika metoder och teorier om hur man får sin hemsida att hamna högt i exempelvis Googles sökmotor.

SEO är således att syns högt upp i en sökmotors sökresultat med hjälp av relevanta sökord och fraser. Ett bra resultat i en sökmotor leder i sin tur till fler besökare som hittar till din hemsida, fler kunder till din webbshop, eller fler visningar eller följare på dina sociala medier.

Bra och effektiv SEO kräver rätt kunskap och rätt verktyg för att lyckas med. Ahlbergs Media har hjälpt flera företag att uppnå topplaceringar i Googles sökmotorKontakta oss och få din hemsida till toppen av Google-berget.

vad ar seo
google logo med ahlbergs media

Digital marknadsföring

SEO-marknadsföring

Det finns flera sätt att driva nya besökare till sin hemsida. Sökmotorerna har snabbt blivit smartare. Nu mera ser Googles sökmotor vilka sidor som faktiskt är användningsbara och håller en hög kvalitét. Kvalité och användarvänlighet är nu viktigare än någonsin för att synas på webben.

Ahlbergs Medias metoder för att skapa bra SEO är ingen hemlighet. Vi vill nämligen att de som anlitar oss ska kunna använda de metoder som vi själva använder. Internet kan användas för att skapa bra och innehållsrikt material. Att dela kunskap är för oss viktigare än att hålla på yrkeshemligheter. Webben är för alla och ger även det lilla företaget en chans mot det stora. Kontakta oss och få redskapen för att lyckas med din digitala marknadsföring. 

Frågor & offert

Vill du ha hjälp med din SEO?
Köpa digital marknadsföring?
Eller vill du bara ställa en fråga?
Skriv till oss så svarar vi inom 24 timmar.

SEO och digital marknadsforing

SEO – Sökmotoroptimering