Seo webbyra umea ahlbergs media
Skrivmaskin ahlbergs media

Kort om oss

Ahlbergs Media är ett webbföretag med bas i Umeå och är verksamt i hela Sverige. Ahlbergs Media erbjuder webbkonsult- och webbyrå – tjänster med fokus på text, bild, ljud och digital marknadsföring.

Utifrån ett brett koncept med nya innovativa metoder och teorier skapar Ahlbergs Media ett bättre innehåll för webben. Trots den höga kvalitén erbjuder Albergs Media några av marknadens lägsta priser.

Mer om Ahlbergs Media

Jonathan Ahlberg heter jag som ligger bakom Ahlbergs Media. Jag startade Ahlbergs Media för att kunna hjälpa stora och små företag att synas på webben. Personligen tycker jag om att jobba hårt och intensivt för att generera ett önskat resultat. Den egenskapen blir mig än mer till behag då jag skapar webbinnehåll åt andra än mig själv.

En chef som jag tidigare haft sa alltid till mig; ”Du gör ett bra jobb Jonathan”. Hon sa det endast när jag blev trött och frustrerad. Hon hade listat ut att bara hon sa de få orden: ”Du gör ett bra jobb” – arbetade jag dubbelt så hårt. Hon förstod att kraften att lösa problemen jag ställdes inför kunde lösas av mig själv utan hennes hjälp. Idag sägs det orden inte lika frekvent, men jag har tagit vara på erfarenheten att de problem Ahlbergs Media stöter på alltid går att lösa. Och som en liten extra bonus händer det ibland att någon säger att ”Jag gör ett bra jobb”.

Besöksadress
& studio:
Stenhuggaregatan 2C
913 35 Holmsund

ahlbergs media umea

Om Ahlbergs Media