Kostnadsförslag

Skriv kortfattat & få ett pris

Här kan du få en offert på en eller flera av våra tjänster. Ahlbergs Media gör unikt webbinnehåll  till alla våra kunder. Därav är priserna satta efter vad du behöver och önskar.

IT-foretag webbyra logotyp
priser webb tjanster

Webbyråpriser

Unika jobb = individuella priser

Ahlbergs Media bygger alltid unikt webb-innehåll till alla våra kunder, vilket gör att inget jobb är det andra likt. Därför går det inte sätta ett fast pris för våra tjänster utan priset förhandlas individuellt.

Om du mot förmodan hittar någon som är billigare än oss kan vi oftast lägga ett lägre pris. Kontakta oss och fråga.

Abonnemang

Underhåll, reklam & uppdateringar

Vi upprättar abonnemang, med fast månadspris, för de som inte har tiden eller lusten att sköta sin hemsida eller webbshop

Ahlbergs Media erbjuder skräddarsydda abonnemang där vi sköter och underhåller flera av dina webbplatser och sociala plattformer. Vi producerar text, bilder, filmer och ljud efter dina önskemål. Med vår expertis breddar vi din digitala närvaro. Kontakta oss och få ett abonnemang som passar din verksamhet.

 

webbyra utan bindningstid

Sveriges bästa webbyrå

Ingen bindningstid eller dolda avgifter

Ahlbergs Media kallas Sveriges bästa webbyrå för att de jobb vi utför gynnar dig lika mycket som det gynnar oss. Sveriges bästa webbyrå behöver inte dolda avgifter, krångliga abonnemang och uppsägningstider. Det är helt enkelt inte nödvändigt för oss. Du är fri att komma och gå som du själv vill.

Standardpriser