ahlbergs-media-google-hjalp

Google-ads

billigare & bättre resultat 

Genom att låta Ahlbergs Media sköta din Googleannonsering blir dina annonser billigare samtidigt som din varumärkeskännedom, kundkontakt eller försäljning ökar. Kontakta oss och uppnå bättre resultat av dina Google-ads, eller läs mer om hur vi får dina annonser billigare samtidigt som resultaten förbättras.

skapa google annonser

Vad är Google-ads?

Effektiva ADS

Nå rätt målgrupp

Ahlbergs Media effektiviserar din digitala annonsering så att ditt budskap, produkt eller varumärke visas där din verksamhets målgrupp finns. Ahlbergs Media anpassar din digitala marknadsföring för rätt målgrupp. Målgruppen är särskilt viktig när det kommer till Google-ads. Du betalar nämligen för varje klick och exponering, därför vill man att annonseringen bara visas för de som är intresserad av din faktiska produkt, tjänst eller vara.

Metod för bättre ADS

Hur skapar man bättre annonser?

Om du tillexempel säljer barnkläder och annonserar via Google-ads vill du avgränsa exponeringen till föräldrar med barn. Ahlbergs Media analyserar och riktar dina ads till den tid och plattform barnfamiljer surfar för att avgränsa exponeringen till de som faktiskt har användning av din produkt.

annonsera med google

Vad är Google-ads?

Grundläggande information om ADS

Google-ads är betald annonsering via Google-sök. När någon gör en googlesökning på till exempel ”antik heminredning”, vilket i detta exempel är just det som du säljer, kommer dina chanser till att kunden hittar din hemsida att öka. Har du även en fysisk butik kanske googlesökningen lyder ”heminrednings-butik i Umeå.” Högst upp på söklistan hittar kunden besöksadress, telefonnummer, öppettider och en karta som visar vägen till din fysiska butik.

Hur ser en Google-annons ut?

Att känna igen Gooogle-ads

De sökträffar som hamnar överst efter en google-sökning är ofta så kallade köpta ads. Man kan känna igen dem via en liten text där det står “Annons” i fet stil framför hemsidans länk. Hur högt upp annonsen hamnar i Google-sök baseras på hur relevant din annons är till sökningen. Annonser på Google kan också konfigureras med bilder.

Media hjalpen

Google-ads

Vi hjälper dig

Hur gör man lyckade ADS?

Lyckas med din annonsering

Google-ads är en betaltjänst för att nå ut till fler individer och företag. Men det gäller att hitta rätt sökord och fraser som genererar rätt besökare och målgrupp. Annonseringen kan därför resultera i, som uttrycket lyder, – ”pengar i sjön” om du använder fel sökord och fraser. 

Google-annonsen kan också få en för stor träffyta, vilket leder till att din budget tar slut snabbare än tänkt. Man betalar nämligen utifrån antal visningar och klick som dina Google-ads får. Den högsta placeringen i söklistan är också den som är dyrast. De bästa sökträffarna ligger allt för ofta över en rimlig budget, men det finns alltid knep att ta till.

 

Att anlita hjälp är ett bra första steg för att kunna generera bra sök-kampanjer. Ahlbergs Media rekommenderar att kombinera flera annonskampanjer för att kunna få en större spridning och ett bättre resultat. Digital marknadsföring behöver kontinuerligt underhåll och anpassning. Det ger i regel bra avkastning, men är tidskrävande. Det är anledningen till varför företagare och organisationer anlitar hjälp med sin digitala marknadsföring.

Kostnadsförslag

Skriv kort och få ett pris

Här kan du ställa frågor och få förslag på
hur vi kan hjälpa dig med dina Google-ads
och övriga digitala marknadsföring.

google logo med ahlbergs media

Google-ADS